Verzenden & retourneren

Wij versturen je bestelling via PostNL in Nederland en België. De verwachte levertijd is 3 à 4 dagen.

Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. Mocht dat om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, dan kun je zonder probleem je aankoop retourneren. Dit kan tot maximaal 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

In de ‘algemene voorwaarden voor overeenkomst op afstand voor woonwinkels’, opgesteld door het CBW, lees je alles over jouw rechten en plichten bij een online aankoop. In deze voorwaarden wordt het zo genoemde herroepingsrecht (lees: retourneren van je aankoop) verder toegelicht.

Wat je moet doen om je aankoop aan ons terug te sturen?

 • Verpak het artikel in de originele verpakking. Let op dat veel van onze producten kwetsbaar zijn. Gebruik daarom altijd zoveel mogelijk de originele verpakking inclusief het verpakkingsmateriaal zoals geleverd om je product te verpakken voor de retourzending.
 • Het pakket moet terug gestuurd worden naar ons distributiecentrum:

  Simon's Tafel
  Hollandweg 4 1432DD Aalsmeer                                                                                                                   
  Let op dat de kosten voor het retour zenden voor eigen rekening zijn!
  Producten die beschadigd retour komen kunnen niet geruild of vergoed worden! Je kunt ervoor kiezen het pakket verzekerd retour te zenden.


 • Nadat wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij desgewenst het artikel ruilen (indien op voorraad) of het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terugstorten op je rekening.